Privatlivspolitik

BGX AI (omtalt som "os", "vi" eller "vores") administrerer https://www.bgx.ai/ hjemmeside (herefter "tjenesten"). Dette dokument beskriver vores politikker i forhold til indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger, når du bruger vores Tjeneste, samt de muligheder, du har i forbindelse med disse data.

Ved at bruge tjenesten giver du dit samtykke til indsamling og brug af dine oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Alle udtryk, der ikke er defineret i denne privatlivspolitik, har samme betydning som i vores vilkår og betingelser, som kan findes på https://www.bgx.ai/.

Definitioner

Service

https://www.bgx.ai/ websted drives af BGX AI omtales som tjenesten.

Personoplysninger

Personlige data refererer til oplysninger om et levende individ, som kan identificeres ud fra disse data (eller fra disse data kombineret med andre oplysninger i vores besiddelse eller sandsynligvis vil komme i vores besiddelse).

Brugsdata

Brugsdata er oplysninger, der indsamles automatisk, enten genereret ved at bruge tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (f.eks. varigheden af ​​et sidebesøg).

Cookies

Cookies er små datafiler, der gemmes på din enhed (computer eller mobilenhed).

Datastyring

Den dataansvarlige er den person eller juridiske enhed, der (alene eller i fællesskab eller i fællesskab med andre) bestemmer de formål, hvortil og den måde, hvorpå eventuelle personoplysninger behandles eller vil blive behandlet. I forbindelse med denne privatlivspolitik er vi den dataansvarlige for dine personlige data.

Data Processorer (eller Service Providers)

En databehandler (eller tjenesteudbyder) er enhver enkeltperson eller juridisk enhed, der behandler data på vegne af den dataansvarlige. Vi kan bruge tjenester fra forskellige tjenesteudbydere til at behandle dine data mere effektivt.

Data emne (eller bruger)

Et datasubjekt er ethvert levende individ, der bruger vores tjeneste og er genstand for personlige data.

Indsamling og brug

Vi indsamler forskellige typer oplysninger til flere formål for at levere og forbedre vores service til dig.

Typer af data indsamlet

Personoplysninger

Vi kan bede dig om at give personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("Personlige data"), når du bruger vores Tjeneste. Sådanne oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • E-mail adresse
  • For-og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Cookies og brugsdata
  •  

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller al kommunikation fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

Brugsdata

Vi kan indsamle data om, hvordan Tjenesten tilgås og bruges ("Brugsdata"). Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores tjeneste, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der er brugt på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporing og cookies data

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at overvåge aktivitet på vores Tjeneste og gemme specifikke oplysninger.

Cookies er filer, der indeholder en lille mængde data, som kan omfatte en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra en hjemmeside og gemmes på din enhed. Ud over cookies bruger vi også sporingsteknologier såsom beacons, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere vores Service.

Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, fungerer nogle dele af vores tjeneste muligvis ikke korrekt.

Eksempler på cookies, vi bruger:

  • Sessionscookies: Vi bruger sessionscookies til at drive vores tjeneste.
  • Præferencecookies: Vi bruger præferencecookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.
  • Sikkerhedscookies: Vi bruger sikkerhedscookies til sikkerhedsformål.
  • Annoncecookies: Annoncecookies bruges til at betjene dig med annoncer, der kan være relevante for dig og dine interesser.

Brug af data

BGX AI bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At yde og vedligeholde vores Service
  • At underrette dig om ændringer i vores Service
  • For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores Tjeneste, når du vælger at gøre det
  • At yde kundesupport
  • For at indsamle analyser eller værdifuld information for at forbedre vores service
  • At overvåge brugen af ​​vores Service
  • For at opdage, forebygge og løse tekniske problemer
  • For at give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, der ligner dem, du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du kommer fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), BGX AIs juridiske grundlag for at indsamle og bruge de personlige oplysninger, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, afhænger af de personlige data, vi indsamler, og den specifikke kontekst, vi indsamler dem i.

BGX AI kan behandle dine personlige data, fordi:

  • Vi skal udføre en kontrakt med dig
  • Du har givet os tilladelse til at gøre det
  • Behandlingen er i vores legitime interesser og er ikke tilsidesat af dine rettigheder
  • At overholde loven

Retention af data

BGX AI vil kun opbevare dine personlige data så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi vil beholde og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

BGX AI vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når de bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten af ​​vores Tjeneste, eller når vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af data

Dine oplysninger, inklusive personlige data, kan overføres til og vedligeholdes på computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra dem i din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for den/de jurisdiktion(er), hvor vores tilknyttede netværk eller mæglere opererer, og vælger at give oplysninger til os, bedes du bemærke, at vi overfører dataene, herunder personlige data, til den eller de jurisdiktion(er), hvor vores tilknyttede netværk eller mæglere opererer og behandle det der.

Ved at give samtykke til denne fortrolighedspolitik og indsende dine oplysninger, accepterer du denne overførsel.

BGX AI vil tage alle rimelige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden af ​​dine data og andre personlige oplysninger.

Offentliggørelse af data

forretningstransaktion

If BGX AI er involveret i en fusion, opkøb eller salg af aktiver, kan dine personoplysninger blive overført. Vi giver besked, før dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Lovkrav

BGX AI kan i god tro oplyse dine personlige data om, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • Overhold en juridisk forpligtelse
  • Beskyt og forsvar rettigheder eller ejendom BGX AI
  • Forhindre eller undersøge mulig forseelse i forbindelse med Tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • Beskyt mod juridisk ansvar

Sikkerhed af data

Sikkerheden af ​​dine data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100 % sikker. Selvom vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Dine databeskyttelsesrettigheder under generel databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), har du visse rettigheder til databeskyttelse. BGX AI sigter mod at tage rimelige skridt for at give dig mulighed for at korrigere, ændre, slette eller begrænse brugen af ​​dine personlige data.

Hvis du ønsker at blive informeret om de personoplysninger, vi opbevarer om dig, og hvis du ønsker, at de skal fjernes fra vores systemer, bedes du kontakte os.

Under visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

  • Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i din kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig.
  • Retten til berigtigelse: Du har ret til at få dine oplysninger berigtiget, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige.
  • Ret til at gøre indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til begrænsning: Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af ​​dine personoplysninger.
  • Retten til dataportabilitet: Du har ret til at få udleveret en kopi af de oplysninger, vi har om dig, i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format.
  • Ret til at trække samtykke tilbage: Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst BGX AI stolede på dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger.

Bemærk venligst, at vi måske beder dig om at bekræfte din identitet, før du svarer på sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information kontakt venligst din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA).

Service Providers

Vi kan ansætte tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner til at facilitere vores tjeneste ("tjenesteudbydere"), levere tjenesten på vores vegne, udføre tjenesterelaterede tjenester eller hjælpe os med at analysere, hvordan vores tjeneste bruges.

Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data til at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtede til ikke at offentliggøre eller bruge det til andre formål.

Analyse

Vi må bruge tredjeparts Service Providers til at overvåge og analysere brugen af ​​vores Service.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer trafik på webstedet. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores Tjeneste. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne på sit eget annoncenetværk. Du kan fravælge at have din aktivitet på Tjenesten tilgængelig for Google Analytics ved at installere Google Analytics opt-out browser-tilføjelsen. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet. For mere information om Googles privatlivspraksis kan du besøge webstedet med Googles vilkår for beskyttelse af personlige oplysninger: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Links til andre hjemmesider

Vores tjeneste kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikkerne eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Børns privatliv

Vores Service henvender sig ikke til nogen under 18 ("Børn").

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra personer under 18 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er opmærksom på, at dine børn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personoplysninger fra børn uden verifikation af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi meddeler dig eventuelle ændringer ved at sende den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi vil give dig besked via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores tjeneste, før ændringen træder i kraft, og opdatere "ikrafttrædelsesdatoen" øverst i denne privatlivspolitik.

Du rådes til regelmæssigt at gennemlæse denne Privacy Policy for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik er effektive, når de er publiceret på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os via e-mail.

Bliv Medlem BGX AI I dag!
Main

Ved indsendelse accepterer jeg Betingelser og Privatliv