Tietosuojakäytäntö

BGX AI (jota kutsutaan "meiksi", "meiksi" tai "meidän") hallitsee https://www.bgx.ai/ verkkosivuilla (jäljempänä "Palvelu"). Tässä asiakirjassa esitetään käytäntömme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palveluamme, sekä vaihtoehdot, jotka sinulla on kyseisten tietojen suhteen.

Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojesi keräämisen ja käytön tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Kaikilla termeillä, joita ei ole määritelty tässä tietosuojakäytännössä, on sama merkitys kuin käyttöehdoissamme, jotka löytyvät osoitteesta https://www.bgx.ai/.

Määritelmät

Palvelu

- https://www.bgx.ai/ verkkosivusto, jota ylläpitää BGX AI kutsutaan Palveluksi.

Henkilötiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista (tai tiedoista yhdistettynä muihin hallussamme oleviin tai todennäköisesti haltuumme joutuviin tietoihin).

Käyttötiedot

Käyttötiedot ovat automaattisesti kerättyjä tietoja, jotka on tuotettu joko Palvelun avulla tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

Evästeet

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka on tallennettu laitteellesi (tietokoneelle tai mobiililaitteelle).

Data Controller

Rekisterinpitäjä on henkilö tai oikeushenkilö, joka (yksin tai yhdessä tai yhdessä muiden kanssa) määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja tavan. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksia varten olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Tietojen käsittelijät (tai palveluntarjoajat)

Tietojen käsittelijä (tai Palveluntarjoaja) on mikä tahansa henkilö tai oikeushenkilö, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän puolesta. Saatamme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita tietojesi tehokkaampaan käsittelyyn.

Tiedot (tai käyttäjä)

Rekisteröity on jokainen elävä henkilö, joka käyttää Palveluamme ja on henkilötietojen kohteena.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme erityyppisiä tietoja useisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluamme puolestasi.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Saatamme pyytää sinua antamaan henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joiden avulla voidaan ottaa sinuun yhteyttä tai tunnistaa sinut ("Henkilötiedot") Palveluamme käytettäessä. Tällaisia ​​tietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta:

  • Sähköpostiosoite
  • Etu-ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Evästeet ja käyttötiedot
  •  

Saatamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai myynninedistämismateriaalien ja muiden sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen toimittamiseksi. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mitään tai kaikkia viestejä seuraamalla lähettämässämme sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä.

Käyttötiedot

Saatamme kerätä tietoja siitä, kuinka Palvelua käytetään ja käytetään ("Käyttötiedot"). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi IP-osoite (esim. IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, käyntisi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, yksilöllinen laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaamme Palvelussamme ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoa, joka voi sisältää anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Evästeiden lisäksi käytämme myös seurantatekniikoita, kuten majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun evästettä lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, jotkin Palvelumme osat eivät välttämättä toimi kunnolla.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Istuntoevästeet: Käytämme Istuntoevästeitä Palvelumme toimintaan.
  • Asetusevästeet: Käytämme asetusevästeitä muistaaksemme mieltymyksesi ja erilaiset asetuksesi.
  • Tietoturvaevästeet: Käytämme tietoturvaevästeitä turvallisuussyistä.
  • Mainosevästeet: Mainosevästeitä käytetään tarjoamaan sinulle mainoksia, jotka voivat olla merkityksellisiä sinulle ja kiinnostuksen kohteillesi.

Tietojen käyttö

BGX AI käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun haluat tehdä niin
  • Tarjoa asiakastukea
  • Analyysin tai arvokkaan tiedon kerääminen Palvelumme parantamiseksi
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Teknisten ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi ja ratkaisemiseksi
  • Tarjotaksesi sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tuotteista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​tietoja

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti

Jos olet kotoisin Euroopan talousalueelta (ETA), BGX AIOikeusperusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käytölle riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja tietystä kontekstista, jossa keräämme niitä.

BGX AI voi käsitellä henkilötietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus sinun kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Käsittely on oikeutettujen etujemme mukaista, eivätkä oikeutesi ohita sitä
  • Noudattaa lakia

Tietojen säilyttäminen

BGX AI säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja oikeudellisten sopimustemme ja käytäntöjemme noudattamiseksi.

BGX AI säilyttää myös Käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi silloin, kun niitä käytetään Palvelumme turvallisuuden vahvistamiseen tai toiminnallisuuden parantamiseen tai kun meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää näitä tietoja pidempään.

Tietojen siirto

Tietojasi, mukaan lukien Henkilötiedot, voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, missä tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi olevista.

Jos asut sen lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tytäryhtiöverkostomme tai välittäjämme toimivat, ja päätät antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, sille lainkäyttöalueelle, jossa tytäryhtiöverkostomme tai välittäjämme toimivat ja käsittele se siellä.

Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön ja lähettämällä tietosi hyväksyt tämän siirron.

BGX AI ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei asianmukaisia ​​valvontatoimia ole käytössä, mukaan lukien tietojesi ja tietojesi turvallisuus ja muut henkilötiedot.

Tietojen luovuttaminen

Liiketoimi

If BGX AI on osallisena sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myyntiin, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lakisääteiset vaatimukset

BGX AI voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Noudata laillista velvoitetta
  • Suojaa ja puolustaa oikeuksia tai omaisuutta BGX AI
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojaa laillista vastuuta vastaan

Tietojen turvallisuus

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirtotapa tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Tietosuojan oikeudet yleisen tietosuojadirektiivin (GDPR)

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. BGX AI pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit oikaista, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietoa hallussamme olevista henkilötiedoista ja jos haluat, että ne poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojan oikeudet:

  • Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, jotka meillä on sinusta. Aina kun mahdollista, voit käyttää henkilötietojasi, päivittää niitä tai pyytää niiden poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota yhteyttä auttamaan sinua.
  • Oikeus oikaistaan: Sinulla on oikeus saada tietosi oikaistaan, jos tiedot ovat epätarkkoja tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Rajoitusoikeus: Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita meillä on sinusta jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa BGX AI luottaa suostumukseenne käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saa Euroopan talousalueen (EEA) paikalliselta tietosuojaviranomaiselta.

Palveluntarjoajat

Saatamme palkata kolmannen osapuolen yrityksiä ja henkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), tarjoamaan Palvelua puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan, kuinka Palvelumme käytetään.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelumme käytön seuraamiseen ja valvontaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palvelujen kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin. Voit kieltäytyä tarjoamasta toimintaasi Palvelussa Google Analyticsin käyttöön asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Laajennus estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja käyntitoiminnasta Google Analyticsin kanssa. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojaehtojen verkkosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Linkkejä muille sivuille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme hallitse kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18 -vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimenpiteisiin näiden tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "voimaantulopäivämäärän" tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Liity BGX AI Tänään!
tärkein

Lähetyksen jälkeen hyväksyn Ehdot ja yksityisyys